Градоначелник Требиња и директор ЕРС у срдачној посети нашем Удружењу у Вршцу

02.04.2021. У просторијама Удружења смо са радошћу дочекали градоначелника Требиња, господина Мирка Ћурића, директора ЕРС, господина Луку Петровића, представника компаније Swisslion, господина Жељка Влаховића и начелника одељења за пољопривреду града Требиња, господина Бојана Вучуревића

Председник Удружења, господин Божидар Пашајлић и наши чланови су били пријатно изненађени и задовољни посетом делегације Града Требиња и представника компаније Swisslion.

У срдачној и братској атмосфери гости су били упознати са активностима Удружења и резултатима нашег рада. Исказали су радост и захвалност што настављамо да негујемо везе са завичајем и што смо мала, али важна спона између два братска града, Требиња и Вршца.

У знак захвалности за наш допринос завичају његовим у најтежим тренуцима, градоначелник Требиња је председнику нашег Удружења поклонио званичну монографију Града Требиња са посветом и књигу Дучићев вијенац.

Гости су нас упознали са ситуацијом у Требињу и источној Херцеговини, о напретку и пројектима који су остварени и настављају да се остварују захваљујући залагању Града Требиња, компаније Swisslion, владе Републике Српске и владе Србије и захваљујући њиховој међусобној сарадњи.

Остаје нада да ће се плодови нашег повезивања и слоге наставити у будућности да умножавају на корист свима и да ћемо имати више прилика за међусобне посете.